Weekend-ul viitor vor fi temperaturi cuprinse între 27-29 de grade în partea de sud a ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lângă Capitală, în localitatea Chiajna, a fost o
ploaie care aminteşte de precipitaţiile de vară, pentru că norii s-au risipit
în scurt timp şi a apărut, din nou, soarele. Imagine
Lângă Capitală, în localitatea Chiajna, a fost o ploaie care aminteşte de precipitaţiile de vară, pentru că norii s-au risipit în scurt timp şi a apărut, din nou, soarele. Imagine

Sfârşitul de săptămână a venit cu temperaturi scăzute pentru această perioadă, dar şi cu ploi în cea mai mare parte a ţării. În Bucureşti, dar şi în zonele limitrofe au fost episoade scurte de ploaie torenţială, dar la scurt timp a apărut soarele. Directorul ANM anunţă că în următorul weekend vor fi temperaturi ridicate, în toată ţara.

„Rămânem în continuare pe o vreme mai răcoroasă în special în N-NV şi NE ţării, chiar şi brumă în depresiunile din estul Transilvaniei, mâine dimineaţă (duminică - n.r.), pentru că temperaturile vor coborî până la -2, -3 grade Celsius.

Abia luni, marţi contăm pe temperaturi în creştere, dar de scurtă durată, pentru că miercuri şi joi valorile vor coborî 15-22 grade. Miercuri vorbim de instabilitate accentuată de după-amiază, mai ales joi, când vor fi averse cu descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, izolat grindină”, a spus pentru Digi24, Elena Mateescu, directorul Institutului Naţional de Meteorologie.

Elena Mateescu a mai adăugat că în weekend-ul viitor vor fi limite între 27-29 de grade în partea de sud a ţării. De asemenea, în săptămâna 17-24 mai vor fi temperaturi normale pentru această perioadă, cu valori mai ridicate în vest şi nord-vest şi mai coborâte în partea de sud-estică a ţării.

,,Ultimele două săptămâni vor aduce valori apropiate de normal", a concluzionat directorul ANM.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite