Viorel Cataramă susţine că are simptome de Covid-19! „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă a mers la Bărbuleşti pentru a demonstra că iese învingător din lupta cu noul coronavirus
Viorel Cataramă a mers la Bărbuleşti pentru a demonstra că iese învingător din lupta cu noul coronavirus

Viorel Cataramă pare să se fi infectat cu noul coronavirus. Milionarul a mers deliberat la Bărbuleşti, într-o comunitate infectată vrând să demonstreze că nu păţeşte nimic.

”Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păţi nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbuleşti este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbuşim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toţii şi în proporţie de peste 95% nu vom avea nimic. Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile şi nu să ne aresteze pe toţi la domicliu, să nu ne lase să muncim şi să ne ia drepturile şi libertăţile fundamentale", a declarat milionarul pentru Antena3. 

"Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile", a mai spus acesta. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite