Violator în serie reţinut de Poliţia Capitalei. Bărbatul pretindea că este medic şi filma femei în timpul falselor controale ginecologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au reţinut pe Suspectul se prefăcea că este medic şi filma femeile în timpul unor pretinse controale ginecologice FOTO 123 RF
Poliţiştii l-au reţinut pe Suspectul se prefăcea că este medic şi filma femeile în timpul unor pretinse controale ginecologice FOTO 123 RF

Poliţişti din Bucureşti au reţinut, vineri, un bărbat bănuit de săvârşirea a 20 de infracţiuni de agresiune sexuală, 17 infracţiuni de viol, o infracţiune de exercitare fără drept a profesiei de medic şi 26 de infracţiuni de violare a vieţii private. Suspectul se prefăcea că este medic şi filma femeile în timpul unor pretinse controale ginecologice.

Potrivit Poliţiei Capitalei, probele administrate au conturat suspicinea că, în perioada 2016 – februarie 2017, bărbatul de 52 de ani a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

”După ce persoanele se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic”, au anunţat poliţiştii.

Potrivit acestora, după ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul  şi-ar fi declinat şi calitatea de medic specialist şi, prin false diagnostice de natură a alarma persoanele, le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenţionale, ce ar fi condus la eliminarea pericolului cu privire la sănătate.

”Pretinsele examinări medicale se desfăşurau într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere video disimulate, creându-se în acest sens o arhivă cu materiale pornografice”, mai spun poliţiştii.

Procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului, dosarul fiind înaintat Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite