Ce părere are viitorul ministru PNL al Fondurilor Europene despre banii de la UE: „O otravă“

Ce părere are viitorul ministru PNL al Fondurilor Europene despre banii de la UE: „O otravă“

Bogdan Glăvan

Bogdan Glăvan, profesor de economie la Universitatea Româno-Americană şi cea mai probabilă opţiune a lui Ludovic Orban pentru portofoliul fondurilor europene, a predat un curs intitulat „Otrava fondurilor europene. De ce asistenţa externă nu generează creştere“, conform site-ului personal al acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cursul a fost susţinut sâmbătă, 14 martie, ora 9,30 în cadrul Academiei Private. Organizaţia este „un proiect educaţional alternativ, eminamente privat”, care „fără acreditări oficiale şi sabloane inutile, îşi propunere să recupereze spiritul educaţiei autentice”. În cadrul acesteia, Bogdan Glăvan activează ca lector. 

Prezentare cursului a fost accesibilă pe pagina Academiei Private, dar în ultimele zile se pare că pagina dedicată cursului a fost ştearsă. Singura informaţie rămâne o imagine pe site-ul personal al lui Bogdan Glăvan.

Conform surselor Adevărul, Ludovic Orban ar urma să-l propună pe Bogdan Glăvan, profesor universitar de economie şi consilier al liderului PNL, pentru a conduce Ministerul Fondurilor Europene.

 

FOTO Imagine de pe site-ul personal al lui Bogdan Glăvan din timpul conferinţei „Otrava fondurilor europene”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările