VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizată de câţiva protestatari #rezist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordache semne obscene
Iordache semne obscene

Mai mulţi protestatari #rezist au vandalizat sâmbătă vila vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD şi au lipit mai multe afişe pe uşa garajului. Gestul vine ca răspuns la gestul obscen făcut de Iordache, zilele trecute, în plenul Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi

Ce au păţit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache


Deputatul PSD Florin Iordache a arătat, în plen, semne obscene Opoziţiei, la o zi după cel mai critic raport MCV pe care România l-a primit de la aderarea la UE.

Protestatari i-au scris expresii obscene pe porţile imobilului său din judeţul Ilfov şi au lipit pe uşile garajului locuinţei fostului ministru al Justiţiei imagini care reproduc gestul lui Iordache din Parlament şi erau prezentate ca mesaje din partea românilor din diverse zone ale ţării sau din diaspora.

La un moment dat, potrivit News.ro, fostul ministrul a ieşit cu maşina din garaj, fiind întâmpinat de cele câteva persoane aflate în faţa locuinţei care i-au strigat "Hoţule!", "Criminalule!" şi "Nu scăpaţi!".

La ieşire, Florin Iordache a lovit uşor şi o altă maşină parcată pe stradă în apropierea imobilului în care locuieşte, ceea ce i-a înfuriat şi mai tare pe protestatari, care au început din nou să strige, adresându-se soţiei deputatului PSD cu mesaje pentru soţul ei.

După acest episod şi-au făcut apariţia două echipaje de poliţie, care i-au legitimat pe protestatari, având loc un schimb de replici.

iordache

Florin Iordache este autorul Ordonanţei 13, care a scos sute de mii de oameni în stradă. Ulterior, Iordache a fost instalat de Liviu Dragnea în fruntea Comisiei parlamentare care a modificat legile Justiţiei şi codurile penale. Vă mai amintiţi de „marţea neagră“ din 2013? Tot Iordache a dirijat-o. Azi, deputatul PSD a arătat Opoziţiei, României şi Europei degetul mijlociu, fără să ofere vreo explicaţie, dar cerând, ca de obicei, altă întrebare.

Deputatul PSD Florin Iordache, este inginer: a absolvit Facultaea de Mecanică din Craiova în anul 1985, iar Partidul i-a dat repartiţie la fabrica de mobilă din Caracal. 17 ani mai târziu, în 2002, pe când devenise parlamentar PSD, Iordache a mai obţinut şi o diplomă de jurist, tot la Universitatea din Craiova. Ulterior, deputatul şi-a mai îndesat CV-ul cu „tradiţionalul“ curs la Colegiul Naţional de Apărare, frecventat de majoritatea politcienilor, dar şi cu un doctorat în relaţii economice internaţionale la Bălţi, Republica Moldova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite