VIDEO Taximetristul care şi-a incendiat maşina de nervi a fost reţinut. Ce pedeapsă riscă pentru gestul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Florin Ilie, taximetristul care şi-a incendiat maşina în zona Obor din Capitală, a fost reţinut de poliţiştii Secţia 7. Astfel, bărbatul şi-a petrecut noaptea alături de cei din cauza cărora şi-a dat foc la maşină. Mai exact, taximetristul s-a enervat atât de tare joi după-amiaza că a fost amendat de poliţiştii de la Brigada Rutieră încât i-a dat foc autoturismului găsit de oamenii legii în neregulă.

În acest caz, anchetatorii fac cercetări pentru distrugere calificată, infracţiune care se pedepseşe cu închisoare de la 7 la 15 ani, şi blocarea unui drum public, care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

De asemenea, acesta mai acesta acuzat şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.

George Florin Ilie, în vârstă de 27 de ani din Capitală, a fost legitimat joi de poliţiştii Brigăzii Rutiere care desfăşurau o acţiune în zona Pieţei Obor. 

Pentru că nu avea o autorizaţie de taximetrie, tânărul fost amendat cu 4.000 de lei şi i s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare. 

De nervi bărbatul a luat maşina, a dus-o pe Şoseaua Colentina, şi a incendiat-o. Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Doamna Ghica mai multe zeci de minute.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi SMURD.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite