VIDEO Scandalurile în care a mai fost implicată directoarea de la „Dimitrie Bolintineanu“. Dans lasciv cu elevii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În 2003, directoarea de la liceul „Dimitrie Bolinmtineanu“ petrecea în club cu elevii
În 2003, directoarea de la liceul „Dimitrie Bolinmtineanu“ petrecea în club cu elevii

Directoarea Costica Vărzaru de la Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu“ din Capitală, care a fost demisă din funcţie împreună cu toată conducerea şcolii în urma percheziţiilor făcute, luni, a fost filmată în 2003 dansând lasciv cu elevii liceului, în club.

Directoarea este implicată în scandalul de fraudă a examenului de Bacalaureat 2013 de la liceul „Dimitrie Bolintineanu“, unde anchtatorii au găsit asupra profesorilor bani luaţi din mită şi ascunşi în sutiene.

În 2003, directoarea liceului petrecea în club cu elevii care făceau striptis pe ringul de dans. Potrivit unor surse adevarul.ro, este vorba de aceeaşi directoare, Costica Vărzaru.

„Este aceeaşi persoană, era mai tânără şi mai slabă pe vremea aceea, dar o recunosc“, a spus sursa.

Mai mult, se pare că acesta nu este singurul an în care s-au comis astfel de ilegalităţi la liceul „Dimitri Bolintineanu“.

„Ştiam de vânzarea subiectelor, s-a întâmplat şi acum doi ani când veniseră cu subiectele rezolvate în sală. Era primul an în care s-au pus camere video la Bac, dar, cum să vă spun - s-a întrerupt curentul“, a mai spus sursa care doreşte să rămână anonimă.

Directoarea de la liceul cu fraudă la BAC dezbrăca elevii la banchet

Aproximativ 20 de profesori supraveghetori la examenul de bacalaureat susţinut la Liceul „Dimitrie Bolintineanu“ din Capitală au fost duşi, luni, la Poliţia Capitalei pentru a fi audiaţi, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Sursele citate au precizat că până la acest moment nu a fost pusă sub învinuire în acest caz nicio persoană, iar profesorii supraveghetori vor da declaraţii prealabile privind procedurile de supraveghere şi modul în care s-a desfăşurat examenul. De asemenea, sursele au mai precizat faptul că, în cazul fraudei de la Liceul Bolintineanu, anchetatorii au şi probe ce constau în fimări video şi audio.

La descinderi au participat şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri ai Poliţiei Capitalei, dar şi ai Direcţiei Generale Anticorupţie.

"Aceştia sunt sprijiniţi de angajaţi din Serviciul Român de Informaţii. Acţiunea a fost declanşată după ce am primit informaţii că aici s-a încercat  fraudarea examenului de Bacalaureat. Percheziţiile vizează ridicarea unor înscrisuri şi obiecte relevante, fără perturbarea probei desfăşurate în ziua curentă - accesul în sălile de concurs realizându-se ulterior finalizării lucrărilor de către participanţi", au explicat anchetatorii.
 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite