UPDATE VIDEO Românii, din nou în atenţia străinilor. Minorii care s-au filmat în timp ce agresau o bătrână, sancţionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce se încearcă crearea unei imagini bune a românilor în faţa străinilor, un nou filmuleţ face ravagii pe internet. „Daily Mail“ a publicat o filmare cu mai mulţi români care îşi bat joc de o bătrână. Tânărul care a agresat bătrână are 17 ani. Poliţiştii din Jilava au deschis un dosar penal pe numele băiatului pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Jilava, anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele tânărului de 17 ani care a agresat o bătrână de 50 de ani în localitatea Jilava. Acesta este acuzat de tulburare a ordinii şi liniştii publice. 

Ceilalţi doi tineri care au fost alături de băiat, şi care au vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani, au fost amendaţi.

Potrivit ancheatorilor, incidentul s-a petrecut pe 3 aprilie.

UPDATE Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei trei prieteni ai săi care au asistat la agresiune, potrivit Mediafax.

În filmarea care a apărut şi pe site-ul „Daily Mail“ apar trei băieţi care se „distrează” în timp ce învârt în aer o bătrână în timp ce aceasta ţipă speriată. Incidentul s-a petrecut în faţa unui bar din comuna ilfoveană Jilava. 

Concret, unul dintre cei trei băieţi îşi filmează prietenul în timp ce acesta apucă de umeri o femeie îmbrăcată în halat. Vizibil afectată de întâmplare, femeia încearcă să plece de lângă aceştia, însă, la îndemnarea prietenilor, băiatul aleargă după aceasta şi o mai învârte o dată.

Videoclipul, care a fost postat joi pe reţeaua de socializare Facebook şi s-a răspândit în mediul online, a ajuns şi în atenţia poliţiei. 

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, oamenii legii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe cei patru tineri, dar şi pe bătrâna agresată. Aceleaşi surse au precizat că, dacă victima nu va depune o plângere, agresorii riscă doar o amendă.

Incidentul a fost abordat de mai multe publicaţii din străinătate, inclusiv pe site-ul polonez Sfora. Aceştia prezintă inclusiv o fotografie mai veche cu Geo în care apare alături de bătrâna pe care a agresat-o pe 3 martie. La descrierea imaginii, tânărul a scris „Eu şi prietena mea Geta”.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite