VIDEO Un român, fost manager în bancă, a dat poliţia în judecată pentru că nu a putut face filme pentru adulţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tony Marcu are 38 de ani
Tony Marcu are 38 de ani

Un fost actor în filme pentru adulţi, al cărui nume de scenă este Craig, cere daune de 100 milioane de dolari, în instanţă, poliţiei canadiene pentru că din neglijenţă i-a ruinat şansele să devină milionar în România, ţara sa natală.

Tony Marcu, un individ blond de 38 de ani, se plânge de birocraţia care i-a spulberat visul pe care l-a avut încă de când era copil. "În clasa întâi am văzut o revista porno din Danemarca şi am vrut să fiu ca tipii ăia", a mărturisit el râzând pentru  Toronto Sun.

Vezi aici mărturia lui video!

Marcu a obţinut însă o diplomă în administrarea afacerilor şi a lucrat ca manager la o bancă. Ca "hobby", el a pozat nud şi a făcut filme pentru adulţi de amatori cu prietenii.

Dorea să-şi exporte talentul

După ce s-a întors în România, în urmă cu câţiva ani, împreună cu soţia şi copilul, a decis să "îşi exporte talentul în Europa şi să se îmbogăţească", scrie publicaţia canadiană.

Bărbatul afirmă că dorea să înfiinţeze o companie care ar fi importat, din Canada, produse cum ar fi jucării pentru adulţi, vin îngheţat, dar ar fi produs şi vândut filme pentru adulţi şi ar fi oferit servicii de masaj erotic.

Spera să obţină 34 milioane de dolari pe lună

Cu cei 10.000 de dolari pe care îi avea economisiţi plănuia să facă investiţii care i-ar fi adus 34 milioane de dolari pe lună, afirmă el. Potrviit acestuia, industria filmelor pentru adulţi este o mină de aur. Pentru primul său rol principal în "The Great Canadian Male", Marcu a fost plătit cu 300 dolari pe oră şi în prezent doreşte un rol care promite 1.000 de dolari pe oră.

Pentru a-şi putea deschide afacerea avea însă nevoie de o verificare a antecedentelor penale în ambele ţări. Marcu are dublă cetăţenie. Poliţia română i-a eliberat cazierul în două zile, însă cea canadiană în 10 luni, deşi pe site-ul lor scrie în maximum 12 săptămâni.

Cere daune de 100 milioane de dolari

Din această cauză, nu şi-a mai deschis afacerea, spune el. "Este prea mult. Pierzi clienţii, pierzi oportunitatea afacerii, pierzi potenţialul profit", afirmă Tony Marcu care s-a decis să dea în judecată statul şi să ceară compensaţii de 100 milioane de dolari.

RCMP (poliţia canadiană ) - care nu a formulat niciun comentariu cu privire la acuzaţii - trebuie încă să depună o declaraţie de apărare la proces. Niciuna dintre acuzaţiile lui Marcu nu a fost dovedită în instanţă.

În prezent, Marcu s-a întors în Canada. Este şomer, primeşte ajutoare sociale şi îşi petrece timpul într-o bibliotecă unde foloseşte calculatorul pentru a căuta roluri în industria filmelor pentru adulţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite