VIDEO PROMO "La masa Adevărului" - Radu Câmpeanu: "Au minţit că aş fi deschis «case de rendez-vous» la Paris"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Câmpeanu, unul dintre ultimii seniori ai politicii româneşti, s-a aşezat „La masa Adevărului" pentru a vorbi despre viaţa noastră de după comunism.

image

Care sunt păcatele şi virtuţile românilor, ce a stricat regimul de dinainte de 1989, dar şi nesfârşita tranziţie - iată doar câteva dintre permanentele motive de frământare naţională, pe care le-am discutat împreună cu invitatul acestei săptămâni.

Radu Câmpeanu a rememorat dezinformările şi calomniile a cărui victimă a fost în primele luni de după Revoluţie, toate acestea „lansate pe piaţă" pentru a dilua simpatia oamenilor faţă de partidele istorice. „S-a spus că eu am venit în ţară cu bani făcuţi la Paris, dar cum credeţi că i-aş fi făcut?! Chipurile, aş fi deschis „case de rendez-vous", din astea, şi de pe urma lor am câştigat bani. Adică stupidităţi din astea!", spune Radu Câmpeanu.

Ce anume crede el despre vremurile pe care le trăim şi cum se raportează la evenimentele politice de azi, veţi afla lecturând dialogul cu jurnalistul George Rădulescu.

Ca de obicei, forma video a discuţiei o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 29 iulie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite