VIDEO Prinţul Charles: În România, este importantă dezvoltarea turismului rural bazat pe produse locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Charles atrage atenţia asupra importanţei dezvoltării turismului rural bazat pe resurse organice şi produse locale în dezvoltarea regională a României, potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei.

Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales a subliniat importanţa dezvoltării turismului rural bazat pe resurse organice şi produse locale în dezvoltarea regională a României şi a încurajat Secretariatul pentru dezvoltare durabilă să se implice în facilitarea accesării fondurilor comunitare pentru proiectele iniţiate de comunităţile locale în domeniul dezvoltării zonelor rurale, informează Preşedinţia.

În cursul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, a avut loc un schimb de opinii asupra unor teme de interes comun, precum situaţia economică din Europa, schimbările climatice, agricultura ecologică şi dezvoltarea durabilă, cu accent pe dezvoltarea regiunilor rurale.

Preşedintele României a adresat mulţumiri înaltului oaspete pentru sprijinul constant şi atenţia pe care o acordă ţării noastre şi pentru numeroasele proiecte de dezvoltare rurală în care Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales este implicat în România, se mai arată în comunicatul de presă.

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit vineri pe Prinţul Charles la Palatul Cotroceni. Mai multe detalii aici.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite