VIDEO Primele imagini cu momentul în care maşina deputatului Ioan Terea a intrat în doi protestatari

VIDEO Primele imagini cu momentul în care maşina deputatului Ioan Terea a intrat în doi protestatari

Incident Terea Foto: Captura video

Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat penal după incidentul de aseară, în care au fost implicaţi şi doi protestatari. Aceştia acuză că au fost loviţi cu maşina, iar unul dintre ei a solicitat să fie dus la spital, acuzând dureri la un braţ. În replică, Ioan Terea afirmă că cei doi s-au aruncat pur şi simplu în faţa maşinii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Întrebat de jurnalişti la ieşirea din CSM care este situaţia dosarului în care este implicat deputatul Ion Terea, acuzat că ar fi lovit două persoane care protestau miercuri în faţa Parlamentului, Augustin Lazăr a răspuns: „Se vor face cercetări, evident, ca în orice cauză. (...) Se vor face cercetări cum se fac în dosarele penale fără nicio discriminare".

UPDATE 15.15  „În cursul zilei de astăzi, 7 decembrie 2017, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect accidentul rutier produs în data de 6 decembrie 2017, în jurul orei 21, în Bucureşti, în zona Palatul Parlamentului, accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane”, se arată într-un comunicat al Ministerului Public. Sursa citată arată că în cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, în care au fost implicaţi doi protestatari şi  deputatul PSD, Ioan Terea,  care ieşea din zona Parlamentului. Ioan Terea a explicat că el nu a lovit niciun protestatar cu maşina şia  dat vina pe aceştia, care i-ar fi lovit maşina şi s-ar fi aruncat pe capotă.   
 
„SPP-istul mi-a spus că ar fi bine să ies prin partea stângă, nu ieşirea principală, fiindcă partea dreaptă este blocată de protestatari. La ieşire pe poartă, când au văzut permisul de acces, au luat foc. Mi-au încojurat maşina, unii dădeau cu pumnii. Maşina era oprită. Ea este lovită, tot impactul este pe partea dreaptă. Pe botul maşinii nu s-a găsit nicio urmă. Unul dintre ei s-a aruncat pe capotă, se ţinea de oglindă. Nu ştiu dacă a căzut sau nu. După cinci metri am oprit maşina şi am aşteptat să vină Brigada Rutieră”, a spus Terea, la Antena3.
 

citeste totul despre: