VIDEO Prestaţie de excepţie a echipei de drill a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul“ în Statele Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarii din Detaşamentul Drill Team al Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” au avut o prestaţie excepţională la Festivalul NATO Virginia International Tattoo, care a avut loc în perioada 25-28 aprilie, în Norfolk, Virginia, Statele Unite ale Americii.

În doar şapte zile au avut 12 spectacole cu public, unele pe Scope Arena din Norfolk, altele în piaţa centrală din acelaşi oraş, de asemenea au mers în şcoli unde au interacţionat cu elevii. Absolut toate apariţiile lor au fost impresionante şi au trezit admiraţie în rândul spectatorilor.

În fiecare zi activităţile lor au început la ora 7 dimineaţă şi s-au încheiat după ora 22. Nu a fost sub nicio formă uşor, dar au continuat şi s-au motivat unii pe alţii un orice moment.

Le-a fost greu să petreacă noaptea de Înviere departe de cei dragi, însă ceea ce este important e faptul că de la începutul misiunii şi până acum s-au comportat ca o adevărată familie.

Participarea la acest eveniment a venit ca răspuns la invitaţia primită din partea organizatorilor acestui festival de tradiţie în domeniu şi reprezintă o premieră pentru Armata României, precum şi o reafirmare a bunelor relaţii stabilite cu partenerul strategic în Alianţa Nord Atlanică.

Anul acesta, alături de militarii români, au mai  performat detaşamente ale armatelor din Australia, Canada, Elveţia, Franţa, Iordania, Regarul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii.

Tema din acest an a festivalului a fost “Salutăm femeia militar”, iar detaşamentul Drill Team românesc se numără printre puţinele, la nivel mondial, care are în componenţă militari femei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite