VIDEO Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, huiduit şi apostrofat de protestatarii #rezist: „Sluga PSD!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un filmuleţ postat pe Facebook îi arată pe câţiva protestatari #rezist apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.

În clipul video postat pe pagina de Facebook a comunitaţii online Rezist, se observă cum mai mulţi membri cunoscuţi ai mişcării #rezist îl apostofrează pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR, în momentul în care acesta intră într-un bloc de locuinţe. Instituţia condusă de Valer Dorneanu a fost percepută, în contextul deciziei cu privire la revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi a validării modificărilor aduse legilor justiţiei de actuala coaliţie de guvernământ, drept o instituţie apropiată actualei puteri.

"Aveţi un rol formidabil în ţara asta. De ce nu vreţi să ţineţi cu poporul, domnule? Aţi devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu.

"Demnitatea şi onoarea", a răspuns preşedintele CCR.

"Sluga PSD, oameni vânduţi", a venit replica.

În discuţie a intervenit un alt bărbat, probabil paznicul clădirii, care strigă: "Pleacă de aici, ce cauţi aici?".

Valer Dorneanu a revenit la uşă pentru a aplana conflictul şi l-a îndemnat pe bărbatul care schimba replici cu protestatarii să se retragă.

"Slugă şi cârpă", s-a auzit în spatele bărbatului.

 

Printre cei care apar în video sunt Cristian Dide şi Marin Ceauşescu.

De altfel, Cristian Dide este cel care a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecţii din cadrul festivalului internaţional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei a anunţat că va face plângere penală împotriva celor care instigă în timpul festivalului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite