VIDEO Poliţistul din Galaţi care a murit în timp ce era în misiune de patrulare, decorat post-mortem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul şef principal de poliţie Ionel Baben (46 de ani), care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce se afla în misiune de patrulare, a fost avansat în gradul de subinspector de poliţie. Baben şi colegul său Dorin Chiper (36 de ani) au fost implicaţi într-un grav accident rutier. Chiper se află internat în spital.

Potrivit unui comunicat emis de Ministerul de Interne, agentul şef principal de poliţie Ionel Baben a fost trecut duminică în corpul ofiţerilor, fiind avansat post-mortem în gradul de subinspector de poliţie. 

Ionel Baben şi Dorin Chiper, poliţişti în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, patrulau pe DN26 în localitatea Tuluceşti, noaptea trecută când autospeciala în care se aflau cei doi a fost lovită frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens.

Poliţiştii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei din municipiul Galaţi. Dorin Chiper a suferit leziuni grave, iar Ionel Baben a murit în drumul spre unitatea medicală.

„Poliţistul de 46 de ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era transportat către spital. Acesta a fost resuscitat. Manevrele au continuat şi în Unitatea de Primire Urgenţe timp de aproximativ o oră, dar din nefericire bărbatul a decedat”, a declarat doctorul Angel Trifan, medic coordonator UPU - SMURD Galaţi.

Maşină de poliţie distrusă într-un accident rutier petrecut pe DN26, în judeţul Galaţi

   

Pe aceeaşi temă:

Noapte neagră pe DN 26. Un poliţist a murit iar un altul a fost grav rănit după ce autospeciala în care se aflau a fost acroşată

Noaptea trecută, în timp ce se afla în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza comunei Tuluceşti, judeţul Galaţi, o autospecială de poliţie a fost acroşată de un autoturism. Un poliţist a murit, iar un altul este în stare gravă. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite