VIDEO Un plug al RATB a îngropat în zăpadă călătorii aflaţi în staţie. Vatmanul va fi cercetat disciplinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deszapezire linie tramvai

Un vatman al RATB care conducea un plug de zăpadă a spulberat efectiv călătorii care aşteptau, vineri dimineaţă, tramvaiul pe refugiul unei staţii  din Capitală. Aproximativ nouă persoane au fost acoperite de valul de zăpadă. La solicitarea „Adevărul“, conducerea regiei a comunicat că regretă incidentul şi că a declanşat procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat.

UPDATE "Adevărul" a solicitat Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) o poziţie oficială despre acest incident. 

Concret, conducerea Regiei a comunicat că regretă incidentul şi că respectivul angajat va fi cercetat disciplinar. "Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări:

RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. 

Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat.

Ne cerem scuze pentru acest incident", a mai comunicat RATB.

Ştirea iniţială

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, în staţia de tramvai de pe Bd. Octavian Goga, la intersecţia Lucian Blaga/ Calea Vitan cu Octavian Goga/ Calea Dudeşti. 

Două persoane, o femeie şi bărbatul care a realizat filmarea, au fost aruncate pe carosabil de forţa zăpezii. Din fericire, autoturismele i-au ocolit.

Bărbatul care a surprins incidentul a menţionat, pe Facebook, că „valul de zăpada ne-a dat jos de pe refugiu. Două masini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Daca era un copil sau o persoană mai slabă nu ştiu...Din respect faţă de persoanele care se aflau în staţie, vreo 8-9, trebuia să reducă viteza. Unde să plecăm? Pe şosea circulau autoturisme! De altfel era să ne lovească!“

IMAGINILE POSTATE PE REŢEAUA DE SOCIALIZARE, AICI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite