VIDEO Pianistul Davide Martello, concert #rezist în Piaţa Victoriei: „Sper ca muzica să îi inspire şi pe politicieni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Dorin Constanda
FOTO Dorin Constanda

Pianistul Davide Martello a concertat sub ochii a aproximativ 500 de protestatari, sâmbătă, 8 septembrie, în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Artistul, venit cu bicicleta, a tras după el pianul, apoi s-a instalat în mijlocul protestatarilor şi a început concertul cu piesa „Imagine” a lui John Lenon.

Într-o linişte deplină, peste 500 de oameni l-au privit absorbiţi pe muzician timp de două ore. Acesta a interpretat melodii precum „Let it be“, „Yesterday“ (Beatles), dar şi teme ale unor filme celebre precum „Nasul“, „Star Wars“ şi „Titanic“.

Vizibil emoţionat, pianistul a vorbit în faţa sutelor de oameni adunaţi în Piaţa Victoriei: „Mă bucur tare mult să fiu aici. Este vorba despre libertate. Sunt extrem de emoţionat acum. Sper ca prin muzica mea să dau o mână de ajutor şi sper ca muzica să îi inspire şi pe politicieni“, a spus Martello.

Davide Martello a devenit cunoscut după concertele susţinute în locuri unde sute de mii de oameni au protestat pentru apărarea democraţiei, precum Piaţa Taksim, Bataclan, Euromaidan şi Afganistan.

Care a fost atmosfera, în reportajul video de mai jos:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite