VIDEO Cum operează puterea de convingere a Antenei 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două secvenţe televizate ale postului de televiziune Antena 3, difuzate la mai puţin de o lună distanţă, arată o radicală schimbare de atitudine faţă de o cunoscută companie de soft.

Prima secvenţă, un material publicat pe 17 mai în buletinele de ştiri, conţinea un veritabil rechizitoriu la adresa companiei de soft, care avea numeroase contracte cu statul şi ar câştiga licitaţii în mod dubios. Nu exista niciun eveniment imediat care să justifice difuzarea materialului.

Pe 10 iunie, acelaşi post Antena 3 difuzează un material aparent informativ şi nu publicitar, dar oricum pozitiv, despre serviciile cloud. În material apar însă şi două bannere ale aceleiaşi companii pe care o criticase anterior. Clipul video nu era marcat ca fiind publicitar.

Reprezentanţii societăţii de soft au declarat că nu ştiu nimic despre cele două secvenţe video. „Nu-mi aduc aminte de vreo ştire despre noi difuzată în 17 mai. Despre a doua, pot să vă spun că avem, într-adevăr, un clip la Antena 3. 

Avem un clip informativ despre tehnologia cloud, care este de fapt continuarea unui material pe care l-am difuzat în decembrie la Realitatea TV. Noi avem un proiect despre această tehnologie. L-am reluat acum şi la Realitatea, şi la Antena 3. Are un caracter informativ, este difuzat în cadrul unor relaţii contractuale”, a declarat pentru „Adevărul” un purtător de cuvânt al companiei.

Scandalul de la Antene: atacul la firmă din 17 mai

Scandalul de la Antene: reclama la firmă din 10 iunie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite