VIDEO Adrian Sârbu, audiat miercuri de procurori în legătură cu Revoluţia din '89

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Sârbu a fost audiat miercuri de procurori FOTO Mediafax
Adrian Sârbu a fost audiat miercuri de procurori FOTO Mediafax

Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat într-un dosar legat de Revoluţia din 1989. Acesta a precizat că nu are nicio calitate în acest dosar şi urmează să se mai prezinte la audieri.

„M-am întâlnit cu domnul procuror Florin Enea, care lucrează la acte premergătoare într-un dosar al Revoluţiei. Am avut o discuţie. Urmează să mai vin pe aici, până atunci nu am nicio calitate. Mă reîntorc pe 11 decembrie, la ora 10.00”, a spus Adrian Sârbu, după discuţia avută cu procurorii.

La începutul lunii noiembrie, omul de afaceri a fost chemat, în calitate de martor, şi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a da declaraţii în dosarul Realitatea Media.

După ce ieşit din sediul DNA, Adrian Sârbu a spus că a fost întrebat de procurori dacă i s-a oferit spre vânzare, direct sau indirect, postul tv Realitatea şi că răspunsul său a fost „nu”.

El mai spune că nu ştie dacă va fi chemat din nou la audieri.
 

Sursă Digi24.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Adrian Sârbu, audiat de procurorii anticorupţie în dosarul Realitatea Media

Adrian Sârbu s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care este cercetat modul în care au fost vândute acţiunile Realitatea Media.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite