VIDEO Monica Tatoiu a izbucnit în plâns în direct la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o discuţie aprinsă la Realitatea TV despre situaţia spitalelor transformate în azile de bătrâni, Monica Tatoiu a plâns şi s-a închinat pentru soarta copiilor care, deşi bolnavi, vor fi trimişi acasă.

Cătălin Tălmăcean vorbea în emisiunea "Bursa pariurilor" de la Realitatea TV despre abuzul unor spitale de a ţine internaţi copiii mai mult decât ar prevede legea: "Este vorba de un abuz administrativ din partea spitalului pentru că îi ţine acolo 5, 6 ani şi vă daţi seama că aceşti copii, fiind agresaţi, devin retardaţi mintal. Un copil nu poate sta mai mult de 60 de zile in spital."

Acesta a fost momentul în care Monica Tatoiu, aflându-se în sală, s-a închinat şi s-a minunat de cele spuse de pedelistul Tălmăcean.



După momentul de pioşenie, Tatoiu a intervenit: "Aşa aţi hotărât dumneavoastră că trebuie să moară după 60 de zile? Eu ştiu mai mult despre practica medicală decât dumneavoastra."

Atunci când un corespondent al Realităţii TV a povestit despre cazul copiilor cu boli cronice de la spitalul Tutova, care vor fi nevoiţi să plece acasă, Monica Tatoiu a izbucnit în lacrimi, evident emoţionată de soarta micuţilor şi furioasă de nedreptatea care li se face.

image

Sursa: Realitatea TV

Sursa: Realitatea TV
Sursa: Realitatea TV
Sursa: Realitatea TV

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite