VIDEO Momentul în care a fost împuşcat musulmanul radical care a deschis focul asupra ambasadei SUA de la Sarajevo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo
A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Bărbatul care a deschis vineri focul cu o armă automată în apropierea sediului ambasadei americane la Sarajevo  a fost arestat după ce a fost rănit în cursul intervenţiei poliţiei.

Momentul în care islamistul radical Mevlid Jasarevic, în vârstă de 23 de ani, membru al sectei Wahhabite, a fost împuşcat de către un lunetist al poliţiei bosniace a fost surprins de către camerele de supraveghere, transmite LiveLeak.

Un bărbat a tras cu un Kalaşnikov asupra ambasadei americane din centrul capitalei bosniace, Sarajevo, în cursul după-amiezii de vineri.

După mai puţin de o oră la începutul atacului, Jasarevic a fost rănit de un lunetist al poliţei bosniace, fiind arestat.

"'Persoana care a tras cu o armă automată a fost rănită şi arestată în timpul operaţiunii de poliţie. După ce a primit îngrijiri medicale pe loc, această persoană a fost spitalizată", a precizat un oficial bosniac la televiziunea naţională BHT.

Click pe imagini pentru galerie foto

A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Directorul poliţiei sârbe, Milorad Veljovici, citat de agenţia Beta, a precizat că Mevlid Jasarevici fusese arestat la Novi Pazar în noiembrie 2010.

Vezi aici mai multe detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite