VIDEO Making of „La masa Adevărului" - Iulian Fota, consilier prezidenţial: „Nu se pune problema ca vreun teritoriu al României să fie revendicat"

VIDEO Making of „La masa Adevărului

Iulian Fota, consilier prezidenţial pentru securitate naţională

Sfătuitorul preşedintelui Traian Băsescu în chestiuni de securitate naţională, Iulian Fota, s-a aşezat „La masa Adevărului" pentru a explica ce câştigă, de fapt, România din amplasarea pe teritoriul său a unor componente ale scutului antirachetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consilierul prezidenţial mai vorbeşte despre ameninţările care ne pândesc ca stat, dar şi despre cât de pregătiţi suntem să le facem faţă.

Nu rataţi dialogul cu cărţile pe faţă dintre jurnalistul George Rădulescu şi consilierul prezidenţial Iulian Fota, dialog din care veţi afla noutăţi în legătură cu Apărarea, serviciile secrete, relaţia cu Rusia şi încercările de legitimare externă a aşa-zisul ţinut secuiesc!

Ca de obicei, forma video a discuţiei o veţi putea accesa pe www.adevarul.ro începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 3 iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările