VIDEO MAI, tribut emoţionant pentru eroii din linia întâi a luptei cu COVID-19. Ce români faimoşi apar în videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În doar două ore, video-ul postat de MAI a trecut de 150.000 de vizualizări           FOTO: Captură video MAI
În doar două ore, video-ul postat de MAI a trecut de 150.000 de vizualizări           FOTO: Captură video MAI

Un video emoţionant în care apar medici, poliţişti, pompieri, piloţi şi alte persoane angajate în aceste zile în slujba cetăţenilor, a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În clip apar mai multe personalităţi iubite de publicul larg: Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele şi medicul Radu Zamfir. Video-ul se încheie cu un mesaj din partea lui Victor Rebengiuc.

Intitulat „Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admiraţie şi preţuire!”, video-ul postat de MAI are pe fundal cea mai recentă melodie a lui Smiley, realizată împreună cu Cabron, „Eroi”. Ei sunt Eroii zilelor noastre şi avem datoria să-i protejăm fiind responsabili şi solidari cu eforturile lor. Împreună reuşim!”, au scris cei de la MAI în descrierea materialului care în doar două ore a strâns peste 150.000 de vizualizări şi peste 2.200 de share-uri. 

În partea a doua a videoclipului, mimând versurile cântate de Cabron, apar sportivi de top ca Ianis Hagi, Simona Halep şi Nadia Comăneci, actori îndrăgiţi ca Maia Morgenstern şi Horaţiu Mălăele, respectiv medicul Radu Zamfir, supravieţuitorul accidentului aviatic care a avut loc în urmă cu şase ani în munţii Apuseni.  

Video-ul se încheie cu vocea îndrăgitului actor Victor Rebengiuc care spune: „Vouă, celor din Linia Întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie, vă mulţumim!”. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite