VIDEO Cel mai proaspăt milionar în euro din România. Marele câştigător la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul. Ce schemă de joc a folosit bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, în valoare de 4,7 milioane de euro, s-a prezentat luni la Loteria Română. Este vorba despre Andrei Butnariu, din Galaţi, care spune că joacă la loto de peste 20 de ani.

„Cine face ca mine, ca mine să păţească!” – este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor la loto, Pe lângă premiul de categoria I la Loto 6/49, Butnariu a mai obţinut şi 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 câştiguri de categoria a III-a şi 20 câştiguri de categoria a IV-a. În total, a câştigat 22,4 milioane de lei.

Andrei Butnariu spune că se consideră un om norocos, pentru că a mai câştigat şi în trecut. Are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la Loto 6/49otrivit unui comunicat al Loteriei Române. 

Bărbatul spune că joacă în mod constant aceleaşi numere, în aceeaşi formulă de joc care i-a adus acum premiul cel mare. Şi va continua să joace, pentru că vrea să mai câştige şi alte premii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite