VIDEO Grădina zoologică a lui Nuţu Cămătaru, formată din doi urşi, patru lei, numeroşi cai de rasă şi canari

Percheziţii la locuinţa lui Nuţu Cămătaru. Cum arată grădina zoologică a interlopului

În urma percheziţiilor de la ferma interlopului Nuţu Cămătoaru, din cartierul bucureştean Ferentari, agenţii Gărzii de Mediu au descoperit doi urşi, patru lei, numeroşi cai de rasă şi canari. Cele patru feline şi cei doi urşi sunt deţinuţi ilegal şi vor fi relocaţi în cel mult o zi, asta au declarat luni comisarii Gărzii de Mediu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu (GNM)– Comisariatul General au făcut un control, luni, pe proprietatea lui Ion Balint, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nuţu Cămătaru, alături de forţele de ordine, pentru a face verificări privind deţinerea animalelor sălbatice. 
 
Comisarii au constatat că pe proprietatea lui Nuţu Cămătaru erau crescuţi ilegal patru lei, doi adulţi şi doi pui, şi doi urşi. Caii şi canarii găsiţi la faţa locului sunt deţinuţi în mod legal.
 
Reprezentanţii GNM au precizat că leii şi urşii deţinuţi ilegal vor fi relocaţi în cel mult o zi.
 
În urma discuţiilor cu ONG-uri de mediu, dar şi cu Poliţia şi Jandarmeria, Garda de Mediu urmează să stabilească unde şi cum să transporte animalele aflate la ferma lui Nuţu Cămătaru.

Reprezentanţii GNM au precizat anterior, pentru Mediafax, că cei doi urşi de pe proprietate vor fi duşi la Rezervaţia de la Zărneşti.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările