VIDEO O femeie în scaun cu rotile s-a aruncat peste prietenul ei, pentru a încercat să împiedice Jandarmeria să-l aresteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La protestul organizat de românii din diaspora în Piaţa Victoriei din Bucureşti au avut loc mai multe incidente între manifestanţi şi jandarmi. Într-o astfel de altercaţie, în care a fost implicată şi o femeie aflată într-un scaun cu rotile şi prietenul său, aceasta s-a aruncat asupra lui pe asfalt pentru a-i împiedica pe jandarmi să îl ducă la secţie.

Imaginile surprinse îi arată pe doi protestatari, un bărbat şi o femeie într-un scaun cu rotile, care erau împinşi de jandarmi. Când bărbatul a căzut, iar jandarmul a continuat să tragă de el pe asfalt, femeia s-a aruncat deasupra lui pentru a împiedica forţele de ordine să îl ducă la secţie.

Cei doi fuseseră luaţi de jandarmi pentru că îi suspectau că au provocat incidentele violente din Piaţa Victoriei din timpul mitingului de vineri seară.

La un moment dat, scutierul împinge scaunul cu rotile, care îl doboară pe bărbatul la pământ. Jandarmul a început să-l târască pe protestatar, dar femeia s-a prăbuşit peste el şi au rămas o vreme îmbrăţişaţi, pentru ca jandarmii să nu-l poată aresta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite