VIDEO EUROPOL afişează hoţii de buzunare pe marile ecrane stradale din Europa. Poate acum o să-i vedeţi!

VIDEO EUROPOL afişează hoţii de buzunare pe marile ecrane stradale din Europa. Poate acum o să-i vedeţi!

Hoţii de buzunare preferă zonele aglomerate

Hoţii de buzunare au ajuns o problemă la nivel european aşa că Reţeaua Europeană de Prevenire a Criminalităţii (EUCPN) din cadrul Comisiei Europene s-a hotărât să lanseze campania „Protect Your Pocket!”.  Scopul proiectului este conştientizarea populaţiei cu privire la măsurile de autoprotecţie ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare.

Ştiri pe aceeaşi temă

De aceea, poliţii din 25 de state europene, printre care şi Poliţia Română, partenere în cadrul EUCPN şi EUROPOL, şi-au unit forţele pentru lansarea acestei campanii de prevenire.
 
Astfel, în mediul urban, oamenii vor putea viziona pe ecrane stradale trei videoclipuri, concepute pentru diseminarea mesajului.
 

Fiecare film demonstrează, cu umor, cum un personaj animat nu acordă atenţie obiectelor din buzunarele lui, în timp ce se află într-o mare mulţime.
 
 
 
 
 
De aceea, apreciem că o atenţie sporită trebuie acordată bunurilor dumneavoastră mai ales atunci când vă aflaţi în aglomeraţie, la evenimente (concerte, spectacole, festivaluri, pe stadion, în mijloacele de transport în comun etc.), unde hoţii de buzunare pot profita de orice moment.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: