VIDEO Ecaterina Andronescu mototoleşte şi calcă în picioare bani, în faţa studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă la ceremonia de absolvire a studenţilor de la Universitatea Politehnică din Bucureşti, rectorul Ecaterina Andronescu le-a transmis tinerilor aflaţi la începutul carierei un mesaj pe care l-a exemplificat într-un mod original.

Ţinând în mână o bancnotă de 100 de lei şi una de un leu, i-a întrebat pe cei prezenţi dacă vor banii. Răspunsul a fost un categoric DA, iar după ce Ecaterina Andronescu i-a mototolit şi i-a călcat în picioare, tinerii încă erau dispuşi să îi accepte.

După acest moment demonstrativ, a venit şi morala: "De ce le-aţi vrut? Pentru că ele au valoare. Chiar dacă uneori viaţa ne mai mototoleşte, chiar dacă uneori suntem şi călcaţi în picioare, să nu uitaţi că rămâne valoarea pe care o aveţi şi să faceţi cinste acestei valori", le-a transmis rectorul tinerilor ingineri.

Legat de discursul Ecaterinei Andronescu, a avut de adăugat ceva şi jurnalistul  Cristian Tudor Popescu. El i-a întrebat pe absolvenţi dacă ar mai fi luat banii dacă aceştia erau rupţi, întrebare la care răspunsul a fost şi de această dată pozitiv.

"Asta e problema în România, faptul că valorile nu sunt doar mototolite şi călcate în picioare, ele pot fi şi rupte în bucăţi", a adăugat CTP.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite