VIDEO Dumitru Dragomir, la un pas de bătaie. Provocat de protestatarul „Ceauşescu“, fostul şef al LPF a încercat să-l lovească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir FOTO Captură video
Dumitru Dragomir FOTO Captură video

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, a sărit la bătaie, joi seara, pe Calea Victoriei, după ce a primit reproşuri din partea unui protestatar.

Dumitru Dragomir, în vârstă de 74 de ani, a devenit protagonistul unui scandal după ce a părăsit, joi seara, studioul B1 TV, unde a participat la o emisiune.

Fostul preşedinte al LPF şi deputat al Partidului România Mare, în prezent candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, nu a digerat reproşurile aduse la adresa sa pe un ton agresiv de Marian Moroşanu, poreclit Ceauşescu, şi a sărit la bătaie.

Dragomir a fost acuzat, printre altele, de „distrugerea Craiovei” şi de servirea regimului comunist.

O parte a dialogului dintre cei doi protagonişti ai scandalului:

Protestatar: De ce minţiţi atât de mult? 

Dumitru Dragomir: Bă, cum te cheamă, mă, pe tine? 

Protestatar: Aţi fost sluga lui Ion Coman, a lui Postelnicu... 

Dumitru Dragomir: A lui mă-ta! 

Protestatar: Scursură comunistă! 

Dumitru Dragomir: Boule, de ce minţi? 

Protestatar: Dar când ai fost condamnat pentru 3 ani că ai distrus Craiova? Cum a fost, mă, comunistule? 

Dumitru Dragomir: Da, mă, da!

Protestatar: Eşti o slugă, bă! 

Dumitru Dragomir: Termină, dobitocule! 

Protestatar: Ai fost o slugă, mă, o fosilă comunistă! 

Dumitru Dragomir: Din ce trăieşti, mă, tu? 

Protestatar: Jigodiilor, fosilelor! Sunteţi fosile comuniste! 

Dumitru Dragomir: Cum ai zis, mă? M-ai jignit? Stai, mă, m-ai făcut jigodie?!

Protestatar: Bă, ia mâna de pe mine, comunistule!

Dragomir a fost oprit la timp de un bărbat care îl însoţea la ieşirea din studioul B1 TV. Brăbatul care l-a provocat este Marian Moroşanu, cunoscut pentru protestele sale anti-PSD.

Supranumit „Corleone”, Dumitru Dragomir are multiple condamnări la închisoare, inclusiv pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, când a fost pedepsit cu şapte luni de puşcărie pentru jocuri ilegale de noroc (poker şi barbut). În ianuarie 2019, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare. Decizia nu era definitivă şi a putut fi atacată.

Marian Moroşanu este cunoscut pentru protestele puse în scenă, adesea cu ţintă directă la diverse personalităţi din PSD. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari, între care se afla şi „Ceauşescu“, s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare“. Manifestanţii i-au adus atunci cadou un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe. Altădată, aceiaşi protestatari au montat un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului.

Citeşte şi:

Pensionar de lux. Dumitru Dragomir, beneficiarul a trei pensii speciale. Câţi bani încasează lunar candidatul PSD pentru Consiliul Capitalei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite