VIDEO Dosar penal în cazul minorei bătute în sediul Poliţiei din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piatra Neamţ au deschis un dosar penal pentru a stabili în ce condiţii, pe 8 martie, a fost bătută o minoră în sediul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ. Pentru că în acest caz este vizat un ofiţer de poliţie, dosarul a fost preluat de Curtea de Apel Bacău.

Potrivit unui comunicat emis joi de Parchetul General, miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ a fost constituit, la sesizarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, un dosar având ca obiect lovirea unei minore, de către un ofiţer, în sediul Poliţiei Municipale Piatra Neamţ.

Pentru că în dosar este vizat un ofiţer de poliţie, acesta a fost preluat, joi, de procurorii Curţii de Apel Bacău.

Şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, a demisionat, miercuri seară, după ce a apărut într-un filmuleţ lovind o fată de 14 ani.

De altfel, ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea îi ordonase şefului Poliţiei Române demiterea lui Cezar Constantin Filip, după ce pe internet a fost postat, miercuri, un filmuleţ în care acesta apare lovind o minoră.

Inspectorul general al Poliţiei Române, Petre Tobă, a trimis, miercuri, Corpul de control la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, care a declanşat la rândul său o anchetă în cazul şefului Poliţiei Piatra Neamţ.

Miercuri, pe internet, a fost postat un filmuleţ în care şeful Poliţiei Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, apare lovind o minoră, cu palmele, în mod repetat, dar şi cu picioarele. Totodată, şeful poliţiei municipale o trage de păr şi o îmbrânceşte pe fată.

Filmarea, datată în 8 martie, ar fi fost făcută în sediul Poliţiei Piatra Neamţ, iar în imaginile surprinse de o cameră de luat vederi apare şi un ofiţer de la Biroului de Investigaţii Criminale, care asistă la incident fără a interveni.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, minora agresată de şeful Poliţiei Piatra Neamţ are 14 ani şi ar face parte dintr-un grup infracţional specializat în furturi şi tâlhării.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Şeful Poliţiei Piatra Neamţ, filmat când loveşte o minoră în sediul instituţiei

Comisarul-şef Cezar Filip, şeful Poliţiei Piatra Neamţ, a fost surprins în timp ce bătea o fată care se afla în camera de aşteptare a instituţiei. Ofiţerul şi-a luat concediu medical, iar conducerea Poliţiei Neamţ a dispus o anchetă internă.

Şeful Poliţiei Piatra Neamţ şi-a prezentat demisia din funcţie, în urma scandalului izbucnit după ce a bătut o minoră

Cezar Filip şi-a prezentat miercuri seară demisia din funcţia de şef al Poliţiei municipiului Piatra Neamţ. Ofiţerul este în concediu medical până pe 28 martie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite