VIDEO Doi tineri de 15 ani din Capitală arestaţi pentru comiterea a 11 furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Poliţiştii din Bucureşti au reţinut marţi doi tineri, ambii în vârstă de 15 ani, bănuiţi de comiterea a 11 furturi pe raza sectorului 3 din Capitală.

Poliţiştii din Capitală îi suspectează pe cei doi tineri de comiterea a nu mai puţin de 11 furturi şi tentative de furt, comise în dauna mai multor societăţi comerciale, toate aflate pe raza Sectorului 3. Infracţiunile au fost comise în perioada octombrie 2018, martie 2019.

„Din datele şi probele administrate în cauză, în sarcina bănuiţilor au fost reţinute 11 infracţiuni de furt şi tentative de furt din mai multe societăţi, toate aflate pe raza Sectorului 3”, au transmis, miercuri, poliţiştii din Capitală.

Potrivit autorităţilor, primul furt comis de cei doi suspecţi s-a petrecut în noaptea de 29/30 octombrie 2018, atunci când cei doi ar fi pătruns în incinta unui punct termic, de unde au sustras mai multe scule electrice. Apoi, pe 26 noiembrie, cei doi ar fi spart o cofetărie, de unde au furat 3.500 de lei. Ulterir, în ianuarie au furat mai multe ceasuri dintr-un centru de reparaţii de ceasuri şi optică medicală. La sfîrşitul lunii, potrivit poliţiştilor, aceştia ar fi furat 60 kg de materiale neferoase pe care le-au valorificat la un centru de colectare. Autorităţile susţin că cei doi tineri ar fi dat alte spargeri de unde însă nu au sustras bunuri sau bani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat,  cu cei doi în stare de arest preventiv.

Minori suspectaţi de furt

Tineri arestaţi pentru 11 furturi II

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite