VIDEO Crimă oribilă în Spania. O româncă, însărcinată în şase luni, a fost decapitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Isabela Elena Răducanu
Isabela Elena Răducanu

O româncă, însărcinată în şase luni, a fost descoperită decapitată de iubitul ei în apartamentul în care aceasta stătea cu chirie, într-un orăşel de lângă Valencia.  Isabela Elena Răducanu locuia împreună cu partenerul său de aproximativ un an. Bărbatul, de origine spaniolă, a fost cel care a găsit-o moartă în casă.

Juan Vicente şi-a găsit prietena moartă în pat, cu mai multe răni de cuţit la gât, potrivit presei spaniole. Femeia, care mai avea o fiică de opt ani, fusese anterior prostituată, dar nu se ştie dacă moartea sa are legătură cu activitatea sa anterioară.

Iubitul româncei, muncitor agricol, a intrat în stare de şoc când a descoperit oribila crimă şi abia a avut puterea să alarmeze autorităţile. Copilul  nenăscut nu a supravieţuit.

Până acum, poliţia nu are niciun suspect şi nu există dovezi care să îl acuze pe partenerul victimei. Colegii bărbatului au confirmat că acesta era la muncă atunci când s-ar fi  petrecut crima.

Vecinii au declarat pentru presa din Spania că în ziua respectivă au auzit zgomote şi ţipete din locuinţa celor doi şi nu ar fi fost prima dată.

Comunitatea este devastată şi revoltată după această crimă brutală. Primarul orăşelului Xativa a condamnat crima şi a decretat o zi de doliu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite