VIDEO Cei 7 agresori ai jandarmeriţei de la protestul 10 august, condamnaţi. Ce pedepse au primit. Tânăra, daune de 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 7 bărbaţi acuzaţi că au lovit-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august 2018 au fost condamnaţi închisoare cu suspendare, pedepsele dispuse de Judecătoria Sectorului 1 fiind între 1 an şi 2 ani şi 8 luni, decizia nefiind definitivă. Tânăra jandarm trebuie să primească 10.000 euro daune.

Cei şapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 la închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Pedepsele dispuse de instanţă sunt cuprinse între 1 an şi 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacată.

Doi dintre aceştia au fost condamnaţi şi pentru uz de armă fără drept, cei care au furat arma Ştefaniei Nistor, arată digi24.ro. În plus, bărbaţii nu mai au voie să participe pentru 5 ani la proteste, la adunări publice sociale, culturale sau sportive.

Instanţa a mai dispus ca inculpaţii să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la Administraţia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite