VIDEO Bătaia dintre protestatarul şi bătrânul din Piaţa Victoriei a pornit de la un schimb de înjurături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentele petrecute sâmbătă în Piaţa Victoriei, în urma cărora un bătrân a fost rănit de către unul dintre manifestanţi, Sandi Matei, iar el împreună cu alţi doi protestari au fost duşi la Secţia de Poliţie, au fost cauzate de un schimb de înjurături între bătrân şi manifestant.

Violenţele au izbucnit după ce un bătrân care trecea prin  Piaţa Victoriei, timp în care era filmat de un protestatar, Sandi Matei,  îl înjură pe manifestant, după ce este întrebat ce părere are despre ceea ce se întâmplă în faţa Guvernului. Răspunsul bătrânului a fost: „Mă piş pe ăştia şi pe tine! Jigodie!“.

Manifestantul a răspuns: „Măi nesimţitule, iată cum vorbesc pesediştii comunişti!”. Apoi bătrânul a dat cu rucsacul în protestatar, iar acesta a ripostat cu un pumn în plină figură, lovitură care l-a trimis pe vârstnic la pământ. Ulterior,  jandarmii l-au ridicat pe Matei şi pe încă doi susţinători de-ai acestuia, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Imagini filmate de Sandi Matei

Imaginile lui Mălin Bot îl arată pe Sandi Matei culcat la pământ de către jandarmi.

Imagini fimate de reporterul Răzvan Prepeliţă de la Gazeta Sporturilor

Sute de persoane au protestat sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală împotriva deschiderii Târgului de Crăciun. Manifestanţii au demontat schela pe care urma să fie construită o scenă şi au împiedicat accesul muncitorilor de la firmele care voiau să ridice scena. În urma protestului, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anulat organizarea târgului în faţa Guvernului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite