VIDEO Alertă la Pentagon: Un suspect a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile americane au fost în alertă vineri în apropiere de clădirea Pentagonului, sediului Departamentului Apărării al SUA, situată în Arlington, Virginia, după ce au arestat o persoană suspectă. Totodată, ei au închis mai multe străzi în zonă pe durata căutărilor pentru a se verifica dacă vreun obiect suspect se află acolo.

UPDATE Poliţia a arestat o persoană considerată suspectă deoarece se afla, în perioada în care accesul publicului este interzis, în interiorul cimitirului naţional Arlington, învecinat cu Pentagonul şi unde sunt înmormântaţi mii de soldaţi americani, precum şi personalităţi cum ar fi fostul preşedinte John F. Kennedy, au precizat surse din cadrul forţelor de ordine citate de AFP.

Persoana în cauză a fost reţinută, iar autovehiculul său, parcat în apropiere de Pentagon, a fost supus inspecţiei, a menţionat sursa respectivă.

Dar, "în acest stadiu, nu am cunoştinţă despre vreun pachet", a declarat în cursul unei conferinţe de presă David Schlosser, un purtător de cuvânt al poliţiei. "Cu toate acestea, din cauza maşinii aflate în apropierea Pentagonului şi a activităţii persoanei respective în interiorul cimitirului, acţionăm ca şi cum ar reprezenta un pericol potenţial".

Anterior, CNN a afirmat că un vehicul cu un pachet suspect a fost găsit în apropiere de sediul Pentagonului. 

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Arlington a confirmat, pentru Washington Post, că geniştii cercetează un vehicul situat pe bulevardul Washington.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite