VIDEO AC/DC va concerta la Bucureşti pe 16 mai 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă australiană AC/DC va concerta anul viitor, pe 16 mai, în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Capitală, anunţă site-ul oficial al trupei.

Evenimentul va fi organizat de D&D East Entertainment.

Concertul de la Bucureşti va fi urmat de un spectacol în Italia, la Udine, programat pe 19 mai.

Anul trecut, AC/DC era anunţată că va concerta în cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, pe 31 mai, însă evenimentul a fost anulat în urma unui scandal legat de organizarea evenimentului şi de faptul că numele trupei fusese anunţat fără ca aceasta să confirme participarea. Organizatorii de atunci erau firmele PlayCool şi One Event. "Organizatorii din România au prezentat fals faptul că AC/DC va participa la festivalul Bucharest Rock Arena, ce ar avea loc pe 30 şi 31 mai, 2009", se arăta într-un comunicat al trupei.


Trupa australiană AC/DC a fost formată în 1973 de către fraţii Angus şi Malcolm Young. Deşi este recunoscută drept pionieră a muzicii hard rock şi heavy metal, membrii trupei au spus mereu că ceea ce cântă se numeşte rock 'n' roll.

AC/DC au devenit faimoşi cu albume precum "Let there be rock" (1977), Highway to hell (1979) şi "Back in black" (1980). Acesta din urmă a fost vândut în 42 de milioane de exemplare în întreaga lume, dintre care 22 numai în America, devenind al cincilea album în topul vânzărilor din toate timpurile în SUA.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite