VIDEO - FOTO Mălina Olinescu a murit. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul şase

VIDEO - FOTO Mălina Olinescu a murit. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul şase

Mălina Olinescu

Mălina Olinescu s-a sinucis în această noapte, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă mai bine de 30 de minute, după ce a fost solicitat în jurul orei orei 1:00, informează Antena 3."Avea un iubit. Nu se certau. Ştiu că şi-a amenajat frumos casa. E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spătaru", a declarat un vecin pentru Antena 3.

Potrivit bunului prieten al cântăreţei, Călin Geambaşu, fata s-a sinucis în urma despărţirii de iubitul său.


Click pe poze pentru GALERIE FOTO!


"A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţa că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu.

Acesta a recunoscut cadavrul din fotografiile trimise de medici după brăţara pe care cântareaţa o purta la picior. Geambaşu a venit la locul faptei împreună cu mai mulţi prieteni ai Mălinei.

Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti şi a absolvit liceul de filologie Iulia Haşdeu.

A început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, încurajată fiind de mama sa, cântăreaţa Doina Spătaru.1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi, numită "Şcoala Vedetelor".

Citiţi şi:

Doliu la "Şcoala Vedetelor"

1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi,numită "Şcoala Vedetelor".  Vezi aici detalii!

Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

Mălina Olinescu (37 de ani) credea că şi-a găsit iubirea adevărată când s-a căsătorit cu Dan Stesco. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical.  Vezi aici detalii!

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina a iubit muzica și început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. Vezi aici detalii!

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat într-un interviu acordat în 2007 publicaţiei „Formula As" că, din cauza turneelor dese în străinătate, şi-a sacrificat relaţia cu fiicele sale. Vezi aici detalii!

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

Mălina Olinescu pregătea un nou album muzical şi ea este un om pasionat nu numai de piesele lente, ci şi de rock. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu a mai vrut să se sinucidă o dată tot din dragoste

Cântăreaţa Mălina Olinescu a mai încercat să se sinucidă în urmă cu ceva vreme, din cauza fostului ei soţ. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a certat ieri cu iubitul ei. Ca să se răzbune, i-a aruncat hainele pe hol!

Mălina Olinescu, cântăreaţa care s-a sinucis în această dimineaţă din dragoste, şi-a scos ieri câinele pe holul blocului şi a pus sub el hainele iubitului ei, cu care se certase. Vezi aici detalii!

Tragedia familiei Olinescu: şi tatăl Mălinei s-a aruncat de la etajul zece

Puţini ştiu că Boris Olinescu, tatăl cântăreţei Mălina Olinescu, care s-a sinucis azi noapte, şi-a pus şi el capăt zilelor, acum 30 de ani. Actorul s-a aruncatd e la etajul zece al blocului în care locuia. Vezi aici detalii!

Sida Spătaru: „Mălina era într-o depresie de un an şi ceva“

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ Dan Spătaru, o cunoştea pe Mălina de mică, deoarece Dan Spătaru şi Doina Spătaru, mama Mălinei, au fost verişori primari. Sida Spătaru susţine că artista trecea printr-o despresie care dura de mai bine de un an. Vezi aici detalii!


citeste totul despre: