Victor Ponta a fost la Spitalul Militar pentru un control la genunchi. Medicii i-au recomandat să se opereze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta a declarat că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet FOTO Facebook
Premierul Victor Ponta a declarat că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet FOTO Facebook

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la Spitalul Militar Central din Capitală unde a fost consultat la genunchi. În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat să se opereze, iar acesta va recurge la intervenţia chirurgicală la sfârşitul lunii iulie.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

Aceleaşi surse au mai precizat că nu s-a stabilit dacă premierul se va opera la Spitalul Militar sau într-o altă clinică.

Surse apropiate lui Ponta au precizat că premierul va recurge la intervenţia chirurgicală la sfârşitul lunii iulie.

Pe 26 mai, Victor Ponta, aflat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est, a fost întâmpinat la sosirea la reuniune de către preşedintele Albaniei, scuzându-se faţă de acesta că şchiopătează uşor şi explicându-i că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

„Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt puţin...”, i-a spus Ponta preşedintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite