Victor Ciutacu o dă în judecată pe Sorina Matei şi îi cere „daune morale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ciutacu îi cere Sorinei Matei daune morale FOTO Adevărul
Victor Ciutacu îi cere Sorinei Matei daune morale FOTO Adevărul

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat-o în judecată pe colega sa de la RTV, Sorina Matei, căreia îi cere daune morale după ce aceasta l-a jignit.

„Citaţie n-am primit, plângerea e înregistrată pe 19 aprilie 2013, iar reclamantul Victor Gabriel Ciutacu, aşa cum văd pe portalul instanţelor de judecată ale Ministerului Justiţiei, îmi cere «pretenţii daune morale». Mai multe, nu ştiu”, a scris Sorina Matei pe blogul personal.

De asemenea, aceasta precizează că este o premieră în presa din România ca atât reclamantul, cât şi pârâtul, să fie colegi în aceeaşi redacţie.

„Rog pe această cale pe toţi cei care doresc să mă apere în acest proces, care vor cu adevărat să mă ajute, să mă contacteze. Nu vă ascund deloc faptul că este primul proces din viaţa mea iar eu, mai mult decât alţii, cred în Justiţie şi cred puternic în dreptate”, a adăugat Sorina Matei. 

Scandal a pornit după sosirea lui Victor Ciutacu de la Antena 3 la RTV, cei doi devenind colegi. Acest lucru a indignat-o pe jurnalistă care i-a făcut o „caracterizare” lui Ciutacu, tot pe blogul personal.

„Cred că pe lumea asta există oameni şi jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcţie de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, declara aceasta la acea perioadă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite