Fata din Caracal le-ar fi spus poliţiştilor la telefon că e legată cu sârmă şi că a fost violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul fetei dispărute în Caracal, care ar fi fost ucisă şi dizolvată în acid. Victima Alexandra Mihaela Măceşanu este nepoata lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Într-un interviu acordat Ştirilor ProTV, Cumpănaşu a povestit ce a vorbit victima la telefon cu poliţiştii.

„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

„Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Judecătorul, procurorul care i-a ţinut la poartă pe politiştii, poliştiştii care au ascultat de procuror, şeful Poliţiei Române. Nepoata mea a sunat de trei ori, oamenii ăştia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intrm peste indivizi care au furat o găină, mascaţi, iar indivizii ăştia îşi bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aud ţipete. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă. Vă puteţi imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu ştiu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur şi simplu au fost atât de proşti, amatori, neprofesionişti, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”, a declarat Cumpănaşu şi la Antena 3

Tânăra dispărută în Caracal a vorbit cu operatorii 112 şi cu dispecerii poliţiei 4 minute şi 43 de secunde. Concret, prima  convorbire, care a avut loc numai cu dispecerul STS, a durat 45 de secunde. Cea de-a doua (cu operator STS şi poliţist) s-a întins pe 2 minute şi 20 de secunde. Ultima convorbire (tot cu operator STS şi poliţist) a totalizat un minut şi 38 de secunde. 

Pe timpul discuţiei cu dispecerul de la Poliţie, apelanta nu a reuşit să furnizeze date privind locul în care se află, dar a furnizat o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsise în locaţia în care se afla. Apelanta a menţionat că nu ştie dacă adresa de pe cartea de vizită este cea în care se află la momentul apelului. 

"Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service", ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.

Şeful Poliţiei Române Ioan Buda a declarat că poliţiştii au aflat vineri, în intervalul 2:00 - 3:00, adresa exactă la care se afla adolescenta dispărută la Caracal. El a explicat că poliţiştii au fost cei care au aflat adresa exactă, nu STS.

  

Pe aceeaşi temă:

Şeful Poliţiei Române, despre ultimele cuvinte ale Alexandrei: a spus „vine, vine“ şi apoi s-a întrerupt. „Am luat act de demiterea mea“

Adolescentele răpite în Caracal au fost ucise, tranşate şi dizolvate în acid. Ororile descoperite de poliţişti în curtea principalului suspect

Cum se apără STS în cazul fetei dispărute în Caracal. Poliţia acuză Serviciul că a dat coordonatele greşite

Cum puteau interveni legal poliţiştii pentru salvarea fetei răpite şi ucise în Caracal

Adolescenta răpită la ocazie în Olt ar fi reuşit să sune la 112, dând indicii clare: „Poliţiştii s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până când au obţinut mandat“

Cine este bărbatul din Caracal suspectat că a răpit şi ucis în chinuri groaznice două adolescente

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite