Vasluienii se înghesuie la paşapoarte

Sute de vasluieni au luat, ieri, cu asalt Serviciul Paşapoarte, ca urmare a modificării legii privind regimul de circulaţie internaţională. Potrivit şefului Serviciului Paşapoarte, ştefan


Sute de vasluieni au luat, ieri, cu asalt Serviciul Paşapoarte, ca urmare a modificării legii privind regimul de circulaţie internaţională. Potrivit şefului Serviciului Paşapoarte, ştefan Sofronie, s-a mărit nu numai numărul celor care vor să depună acte, ci şi al celor returnaţi. "Persoanele din această categorie trebuie să ştie că sunt în baza de date şi vin degeaba la Serviciul Paşapoarte, pentru că nu au voie să părăsească ţara", a mai precizat Sofronie. Pentru a se evita aglomeraţia de la ghişee, trebuie să se prezinte numai două categorii de persoane, cele care vor să-şi depună actele pentru paşaport şi cele cărora li s-a oprit paşaportul la frontieră, în perioada 01-.06 august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: