Vaslui: Două persoane au murit asfixiate în propia locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

Două persoane, soţ şi soţie, din suburbia municipiului Vaslui, Gura Bustei, au murit, vineri, asfixiaţi cu monoxid de carbon în propria locuinţă.

Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de doi tineri care circulau cu un autoturism pe drumul din apropierea localităţii Gura Bustei şi care au observat flăcările ce cuprinseseră acoperişul casei.

'În cel mai scurt timp o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Vaslui au ajuns la locul intervenţiei, urmate de grupa operativă a unităţii. Cu toate că incendiul a fost localizat imediat şi s-a reuşit la limită scoaterea buteliei de aragaz care se transformase într-o torţă, din păcate pentru cei doi proprietari nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvaţi', a declarat, vineri, Marian Ababei, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Flăcările au distrus acoperişul casei în proporţie de 60 %, planşeul unei încăperi şi materiale textile din locuinţă.

În urma primelor cercetări efectuate, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este burlanul metalic al sobei care nu a fost protejat termic faţă de materialele combustibile la trecerea prin planşeu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite