Vasile Blaga scapă definitiv de controlul judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Vasile Blaga. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Vasile Blaga scapă definitiv de controlul judiciar, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins joi contestaţia procurorilor anticorupţie împotriva deciziei prin care i-a fost revocată măsura.

 "În baza art.206 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie — Direcţia Naţională Anticorupţie — Serviciul Teritorial Ploieşti împotriva încheierii de şedinţă din 22.09.2017, pronunţată de Tribunalul Bucureşti — Secţia I Penală în dosarul nr.1240/3/2017/a5. (...) Definitivă", se arată în minuta deciziei, citată de Agerpres.

Pe 22 septembrie, Tribunalul Bucureşti a decis revocarea măsurii controlului judiciar dispus în cazul lui Vasile Blaga, decizie contestată de DNA la Curtea de Apel Bucureşti.

Blaga a fost trimis în judecată pe 29 noiembrie 2016 de DNA Ploieşti, fiind acuzat că a primit 700.000 de euro de la o societate comercială în schimbul exercitării influenţei, astfel încât respectiva firmă să obţină contracte cu două companii naţionale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite