Vanghelie, în faţa judecătorilor: „Nu sunt un denunţător campion. Nu am o relaţie bună cu DNA”

Vanghelie, în faţa judecătorilor: „Nu sunt un denunţător campion. Nu am o relaţie bună cu DNA”

Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat joi că nu are o relaţie bună cu DNA şi nu este un "denunţător campion", după ce procurorii au cerut din nou la Curtea de Apel Bucureşti arestarea fostului primar pe motiv că acesta a încălcat termenii controlului judiciar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un procuror de la DNA a solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti arestarea preventivă sau plasarea lui Vanghelie în arest la domiciliu, susţinând că acesta nu s-a prezentat pe 8 septembrie la Poliţia Snagov, în cadrul procedurii de control judiciar. Mai mult, Vanghelie nu a răspuns la telefon, iar un poliţist a fost nevoit să îl viziteze la domiciliu, potrivit Agerpres.

Procurorul a mai solicitat desfiinţarea deciziei luate de Tribunalul Bucureşti, prin care lui Vanghelie i s-a permis să părăsească teritoriul României pentru a se trata în străinătate.

De cealaltă parte, avocatul lui Vanghelie a explicat că acesta s-a simţit rău şi nu s-a putut deplasa la Poliţie, solicitând respingerea cererii de arestare.

"Vanghelie s-a simţit rău şi a mers la doctor, unde a primit un diagnostic şi o reţetă. A doua zi, trebuia să meargă la Poliţia Snagov, însă situaţia lui s-a înrăutăţit. Poliţistul a venit la domiciliul lui şi l-a găsit în halat. Marian Vanghelie este un om politic care încearcă să îşi stabilească un nou scop al vieţii", a declarat avocatul.

La rândul lui, Vanghelie a spus în sala de judecată că el nu are o relaţie bună cu DNA şi nu este un "campion denunţător".

"Pe data de 7 septembrie, am plecat de acasă ştiind că nu am nimic. Pe seară, am simţit că ceva nu e în regulă. Am fost la medic. A doua zi, nici nu mi-am dat seama că trebuie să mă prezint la Poliţie de rău ce îmi era. (...) Nu am o relaţie bună cu DNA. Eu nu sunt un denunţător campion. Şi doamna Kovesi şi domnul Coldea vor veni în faţa dumneavoastră şi vor păţi ce vor merita", a afirmat Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările