Vanessa Youness, iubita lui Gelu Oltean - şefa de la Youness Clinic e acuzată de mită de 1 milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanessa Youness avea o relaţie cu Gelu Oltean
Vanessa Youness avea o relaţie cu Gelu Oltean

Vanessa Youness este iubita lui Gelu Oltean, fostul şef al DGIPI, şi proprietara clinicii de welness Youness Clinic,unde procurorii spun că se consumau droguri.

Clinica a fost în centrul multor reportaje TV de-a lungul ultimilor ani, multe vedete din showbiz făcând reclamă presupuselor tratamente.

Youness este partenera a lui Gelu Oltean, fost şef în două mandate al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul de Interne.

Oltean povestea pentru Evenimentul Zilei că are o relaţia cu Vanessa Youness, dar şi faptul că a încercat AYAHUASCA într-o experienţă ”spirituală” în America de Sud, conform g4media.ro.

Vanessa Youness e acuzată de DNA că ar fi luat mită un milion de euro, într-un dosar conex marilor dosare privind cumpărarea ilegală de către guvernele succesive a licenţelor Microsoft.

DNA instrumentează un nou dosar în care cercetează unde ar fi ajuns un milion de euro pe care Vanessa Amal Youness i-ar fi primit mită, potrivit rechizitoriului. Afaceriştii Florică şi Pescariu au denunţat-o pe Youness în 2016.  Youness ar fi primit un milion de euro în contul din Elveţia al unui off-shore din Seychelles, însă nu s-ai mai găsit banii efectiv.  Gelu Oltean, fost şef al al Serviciului secret al Ministerului de Interne (DGIPI - Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă), a fost arestat duminică, după ce sâmbătă fusese reţinut de procurorii DIICOT Braşov pentru trafic de droguri, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Acuzaţiile au legătură cu activitatea lui Gelu Oltean în cadrul clinicii de wellness Youness Clinic de lângă Bucureşti, unde pacienţilor li s-ar fi dat spre consum o substanţă considerată drog, sub pretextul unor aşa-zise tratamente. În acelaşi caz au mai fost reţinuţi Vanessa Youness, fondatoarea clinicii şi partenera de viaţă a lui Oltean, şi „şamanul“ clinicii, un cetăţean englez, Thomas Lishman.

Tribunalul Braşov a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman.

DIICOT susţine că cei trei organizau într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite