Vâlcov, replică ironică la dejucarea atacurilor cibernetice de către SRI: Nu e în stare să descopere cine a venit cu maşina incendiară în Piaţa Victoriei

Vâlcov, replică ironică la dejucarea atacurilor cibernetice de către SRI: Nu e în stare să descopere cine a venit cu maşina incendiară în Piaţa Victoriei

Darius Vâlcov

Darius Vâlcov a comentat ironic, sâmbătă, anunţul SRI privind dejucarea unor atacuri cibernetice împotriva băncilor româneşti, spunând că nu a fost în stare nici măcar să descopere cine a venit cu maşina cu sticle incendiare în Piaţa Victoriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vreţi să îmi spuneţi tot ce aţi citit mai devreme, SRI e în stare să facă, dar nu e în stare să descopere cine a venit cu maşina incendiară în Piaţa Victoriei şi cine a adus autobuzele din Republica Moldova cu protestatari. Probabil Ministerul Finanţelor Publice a fost avertizat. Eu nu am fost avertizat“, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3, întrebat dacă a fost informat despre atacurile cibernetice care au avut loc asupra unor instituţii financiare din România, aşa cum a anunţat SRI, potrivit Mediafax.
 
Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat, sâmbătă, că deţine date şi informaţii certe, inclusiv de ordin tehnic, că asupra unor instituţii financiare din România au avut loc atacuri cibernetice de amploare în perioada iunie – august 2018.
 
"Serviciul Român de Informaţii, prin unitatea sa specializată în domeniul cyberintelligence - Centrul Naţional Cyberint (CNC) - deţine date şi informaţii certe, inclusiv de ordin tehnic, că asupra unor instituţii financiare din România au avut loc atacuri cibernetice de amploare în perioada iunie – august a acestui an. Recent, şi alte instituţii partenere SRI au identificat, în ţările din care provin, iminenţa producerii unor atacuri cibernetice de amploare îndreptate asupra mai multor sisteme financiare din lume", se arată într-un comunicat de presă al Serviciului Român de Informaţii (SRI), postat pe site-ul instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: