UPDATE: O femeie a murit in sediul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul PDL
Sediul PDL

O femeie a decedat, luni dimineata, la sediul PDL din Aleea Modrogan, in ciuda incercarilor echipajului SMURD chemat la faţa locului de a o resuscita.

Femeia avea 67 de ani.

Femeii i s-a facut initial rau, motiv pentru care a fost chemat echipajul SMRD. Medicii nu au mai putut sa o salveze si au constatat decesul.

Din primele informaţii, femeia nu era angajată a PDL.

UPDATE: Ulterior, Organizatia PDL Bucuresti a transmis un comunicat de presa in care arata ca femeia era membră a organizaţiei de pensionari a PDL Sector 4. PDL Bucureşti a transmis totodată condoleanţe familiei.

"Organizaţia PDL Bucureşti îşi exprimă profundul regret faţă de decesul colegei noastre Maria Dumitrache, în vârstă de 67 de ani, membră a Organizaţiei de pensionari a PDL Sector 4. Aflată în sediul Organizaţiei municipale, doamna Dumitrache a suferit astăzi (luni, n.r.) un stop cardio-respirator şi, din nefericire, manevrele de resuscitare ale echipajului de salvare nu au reuşit sa o salveze. Din informaţiile obţinute de la serviciul SMURD şi de la familia victimei, doamna Dumitrache Maria avea antecedente medicale, suferind de diabet", se arată într-un comunicat al PDL.

Democrat-liberalii îşi exprimă susţinerea faţă de familia Mariei Dumitrache.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite