VIDEO Crimă în Bucureşti. Un muncitor vietnamez a fost ucis duminică seară. Criminalul, un conaţional, a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politie
Politie

Un municitor vietnamez a fost ucis după o ceartă cu un conaţional. Poliţiştii spun că motivul disputei ar fi fost o femeie de aceeaşi origine cu cei doi. Criminalul a fost reţinut.

UPDATE 10,45  Criminalul a fost depistat de către poliţiştii Serviciului Omoruri şi este condus pentru audieri şi continuarea cercetărilor la sediul Poliţiei Capitalei.

                              ********************

Poliţiştii bucureşteni caută un criminal periculos. Bărbatul, cetăţean vietnamez, şi-a înjunghiat mortal, duminică seară, un conaţional. Se pare că cei doi erau muncitori în construcţii, veniţi să lucreze în România şi că, înainte să ajungă la cearta mortală, ar fi consumat alcool. Poliţiştii spun că la mijloc ar putea fi vorba şi de o femeie.

Ieri, în jurul orei 18.00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbaţi, de origine vietnameză,.

Unul dintre vietnamezi era grav rănit, iar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Posibilul agresor este  căutat, având în vedere că imediat după conflict a fugit din centrul de cazare.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Crimă în Bucureşti. Un muncitor vietnamez a fost ucis duminică seară. Criminalul, un conaţional, a fost reţinut

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite