Un tren plin cu copii care se întorceau de la mare a stat blocat pe câmp nouă ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Trenul Mangalia - Arad a acumulat peste nouă ore de întârziere după ce a rămas blocat pe câmp în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Trenul era plin cu copii care se întorceau din tabără şi a plecat la 19:10 din Mangalia, iar abia la 8:30 a ajuns în Gara de Nord. Acesta ar trebui să ajungă la Arad la ora 21:30, astfel, pentru unii pasageri călătoria va fi mai lungă de 26 de ore.

Pasagerii spun că nu au fost anunţati ce se întâmplă şi că ore întregi nu a fost trimisă o locomotivă de ajutor.

CFR Călători spune că întârzierile au apărut din cauza lipsei de tensiune în firul de contact în zona Feteşti.

Trenul ar fi trebuit să ajungă iniţial la ora 23:11 în Gara de Nord şi la ora 8:30 când a ajuns, de fapt, în Capitală, el ar fi trebuit să treacă deja de Deva. IR 1921 a plecat la 9.01 din Gara de Nord şi va ajunge după 21.30 la Arad dacă nu mai apar probleme, scrie Hotnews.

Trenul circulă între Mangalia şi Arad via Târgu Jiu pe o rută de 872 km care fără vreo întârziere ar fi cam de 16 ore. 

CFR Călători a spus că la Gara de Nord pasagerii au primit apă şi croissante. 

„Pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Aeroport Henri Coandă, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum şi programul trenul meu http://cfr.ro/index.php/cauta-tren care oferă informaţii în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulaţie”, arată un comunicat CFR.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite