Un transport cu 95 de televizoare LCD, confiscat de poliţişti în urma unui control în trafic din apropierea Bucureştiului

Un transport cu 95 de televizoare LCD, confiscat de poliţişti în urma unui control în trafic din apropierea Bucureştiului

Inspectorii antifraudă au confiscat 95 de televizoare în valoare de aproape 100.000 de euro FOTO DGAF

Un transport cu 95 de televizoare 3D Smart LCD-LED a fost confiscat, joi, de inspectorii antifraudă în urma unui control în trafic pe şoseaua de centură a Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit unui comunicat emis de Direcţia Antifraudă, joi au fost confiscate 95 televizoare 3D Smart LCD-LED, marca Samsung, cu diagonala 138 de centimetri. În urma unui control în trafic, oamenii legii au constat că televizoarele erau transportate fără a fi însoţite de factură fiscală, aviz de însoţire sau orice alt document care să ateste provenienţa.
 
„Conform societăţii de transport, locul încărcării era portul Constanţa, iar locul descărcării ar fi fost o localitate din Lituania. De fapt televizoarele, care au o valoare de piaţă de cca 97.000 euro, au fost încărcate în Lituania şi au fost introduse în România prin punctul de trecere a frontierei Petea, judeţul Satu Mare, fără a fi declarate, urmând a fi comercializate pe teritoriul ţării”, se arată în documentul citat. 
 
Reprezentanţii firmei producătoare au certificat că televizoarele sunt autentice, fiind fabricate în Ungaria şi vândute în Lituania. Echipamentele electronice confiscate urmează a fi valorificate conform prevederilor legale în vigoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările